مدیر پروژه بهینه سازی سد شهید عباسپور در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاههای برق آبی خوزستان از طراحی، ساخت و تست کارخانه ای تابلو کنترلی گاورنر واحد شماره 3 نیروگاه اول سد شهید عباسپور خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شرکت ؛ علی رحیمی اصل در این خصوص اظهار داشت : با گذشت چهار دهه از بهره برداری واحدهای نیروگاه اول سدشهیدعباسپور تجهیزات این تابلو شامل رله ها ، پنجره های آلارم و سایر متعلقات فرسوده و عمر آنها مناسب ادامه کار نبود، لذا با پیشنهاد و پیگیری کارفرما (معاونت سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان) این شرکت اقدام به مطالعات و بررسی های لازم به منظور به روز نمودن و تغییر کلی طراحی تابلو از کارکرد بر مبنای رله ای به PLC نمود.
وی افزود : از جمله مزایای طراحی و ساخت این تابلو کنترلی به نسبت تابلوهای قدیمی موجود، عیب یابی سریعتر و همچنین امکان ایجاد تغییرات در مدارات کنترلی بدون نیاز به جابجایی ها در سیم کشی های ارتباطی به واسطه لاجیک تابلو می باشد .
مدیر پروژه بهینه سازی سد شهید عباسپور بیان کرد : با اتمام نصب و راه اندازی این تابلو امکان نمایش لحظه ای دما ، فشار، سطح روغن ها و … برروی HMI این تابلو میسر می باشد .
وی در پایان خاطر نشان کرد : به واسطه طراحی و ساخت تابلو در این شرکت ، در حوزه بهره برداری و عیب یابی از این پس مشکلات تعمیرات و نگهداری گذشته را نخواهیم داشت.